Calitatea rezervorului de pește este foarte importantă

- Oct 18, 2018-

Rezervoarele de pește de acvariu folosite în general sunt fabricate din sticlă și acril. Pentru a rezista la o presiune imensă a apei, trebuie selectată o grosime adecvată pentru a crea un acvariu sigur. În general, grosimea peretelui rezervorului unui rezervor de pește de mai mult de un metru este de preferință de 1 cm. Și așa mai departe, desigur, dacă alegeți rezervorul de pește acrilic finit este mai bun.

Lungimea acvariului poate fi selectată în funcție de scopul expunerii. În general, mărimea lămpii poate fi potrivită pentru a obține cel mai bun efect și beneficii economice.

Formele comune de acvariu sunt dreptunghiulare, pătrate, rotunde, poligonale etc., care pot fi selectate în funcție de preferințele personale, de utilizarea și de mediul acasă.

Turbiditatea în rezervorul de pește acrilic se datorează suspensiei de micro-particule și alge în apă. Soluția va fi colorată și va fi întotdeauna clară și transparentă. Desigur, dacă bumbacul filtrant nu este spălat pentru o lungă perioadă de timp, efectul de filtrare a micro-particulelor poate fi atins, dar apoi, odată cu înfundarea filtrului, alte echipamente tinde să furnizeze un purtător de bacterii nitrificatoare, - micro-particulele organice și micro-algele vor fi neajutorate.