Calitatea apei din acvariul ornamental este galben, ușor verde sau uleios. Care este mai bun

- Apr 29, 2019-

Dacă spunem că peștii ornamentali pe care îi ridicăm sunt absolut duri sau puternici, atunci nu vor mai exista tancuri galbene, ușor verzi sau uleioase, în niciun caz.

Acest punct este sigur. Nu ar trebui să ridicăm bara pentru această problemă. De fapt, aceasta nu înseamnă că cele trei fenomene de mai sus apar în rezervorul de pește, poate dovedi că suntem destul de excelenți în condiționarea calității apei.

În primul rând, excludeți alți factori, care este calitatea apei galbene?

1. Calitatea apei gălbui este cauzată de mulți factori. De exemplu, cele trei lucruri ale lemnului scufundat, al medicamentelor și al furajelor sunt decolorate. Aceasta poate fi o problemă pe care nu o putem evita. Calitatea galbenă a apei cauzată de acești factori poate fi considerată ca fiind normală.

2. În plus față de cele trei motive menționate mai sus, există doar o singură posibilitate ca calitatea rămasă a apei să fie ușor galbenă, adică să existe prea multe substanțe organice rămase în rezervorul de pește și filtrarea fizică să nu poată fi efectiv eliminată. nu este alt motiv.

3. Dacă spunem că cerințele de calitate a apei pentru acvariu nu sunt prea perfecte, poate fi permisă existența unei mici cantități de apă gălbui, dar trebuie să fim atenți la curățarea regulată a bumbacului filtrat și schimbarea corespunzătoare a apei sau a schimbului de apă la timp. Acest lucru controlează în mod eficient producerea de materii organice excesive în acvariu, ceea ce nu reprezintă o problemă.

4. În cazul în care calitatea apei din acvariu se transformă de la galben la galben închis, o cantitate mare de așa numita alge brună începe să adere la peretele acvariului, iar bulele care apar pe suprafața apei încep să apară, deci calitatea apei din acvariu trebuie să fie ajustată în timp util.

În al doilea rând, calitatea apei din rezervorul de pește este ușor verde, este bună sau nu?

1. Calitatea apei din acvariu este uneori legată de medicament, însă această situație este foarte rară și o putem detecta cu ușurință.

2. Apa rămasă este ușor verde. Nu există nici o îndoială că chlorella este la locul de muncă. Acest tip de apă micro-verde este inofensiv pentru orice pești ornamentali, dar va afecta aprecierea noastră.

Dar în următorul sezon de vară, dacă lumina este prea puternică, acest tip de apă verde ne va atrage atenția.

3, desigur, motivul este foarte simplu, este de a preveni explozia de alge, dar nimic altceva.

În al treilea rând, calitatea apei pare a fi uleioasă, trebuie să fie formată din bacterii nitrificatoare?

1. În ceea ce privește calitatea apei din acvariu, se pare că este gras. Ar trebui să ne uităm la cele două culori de mai sus.

2. Să spunem mai întâi că calitatea apei pare a fi uleioasă. Aceasta înseamnă că apa este transparentă și că nu există o culoare ciudată. Zidul cilindrului se simte un pic lipicios. Se pare că apa este puțin uleioasă. .

Un altul pe care trebuie să-l combinăm cu momentul deschiderii cilindrului și a stării peștilor în ansamblu, factori cuprinzători care să dovedească faptul că sistemul de nitrificare a fost stabilit, în general, după ce principalele pești din rezervor au rămas timp de zece zile la jumătate de lună , acest tip de Situația poate fi judecată pe deplin.

3. Dacă culoarea apei este ușor verde și uleioasă, este probabil să fie un precursor al exploziei acvariului, nu ceea ce se formează bacteriile nitrificatoare. Când ne uităm îndeaproape la suprafața apei din rezervorul de pește, vom găsi niște bule neîntrerupte. Este cauzată de numărul mare de reproduceri ale algelor. În acest caz, nu există aproape nici un mușchi în acvariu.

4. Dacă culoarea apei este gălbui și uleioasă, este probabil ca performanța rezervorului de pește calitatea apei să se deterioreze, ceea ce înseamnă că conținutul organic din rezervorul de pește este prea mare, apoi același motiv, dacă acesta este adăugat la apă Un număr mare de bule neîntrerupte, este foarte probabil că rezervorul de pește va fi în apă.

În acest caz, dacă mergem pentru a testa calitatea rezervorului de pește, trebuie să fie unul sau doi dintre cei trei indicatori majori sunt depășite în mod serios.

În al patrulea rând, poate vedea doar de neimaginat

1. Pentru astfel de situații, este imposibil de înțeles din punct de vedere al limbajului. Cum este gradul de calitate a apei galbene, cât de verde este și cât de mult este petrolul. Trebuie să ne bazăm pe noi înșine să o respectăm. Unii pescari vor spune că calitatea apei din rezervorul meu de pește este foarte galbenă și uleioasă. Este bine să urmăriți peștele?

2, da, uneori acest lucru este normal, deoarece va exista o problemă de toleranță pe termen lung a peștilor ornamentali. De exemplu, dacă azotul amoniac al rezervorului de pește depășește standardul, în același rezervor de pește, pot apărea probleme cu angelfish colorat sau cu pești de înghițit. Moartea directă, dar gupiile și negrul sunt doar adevărul.