Există atât de multe tipuri de amenajare a teritoriului acvariu, vă place?

- May 15, 2019-

Acvariile sunt în general aceleași. Cum vă puteți face acvariul diferit? Depinde de peisaj pentru a crea efecte diferite, astfel încât acvariul să se evidențieze.

1. Pe bază de pește, suplimentat cu pietre

Puneți roci de diferite forme și mărimi în acvariu. De la acest capăt la celălalt capăt, le aranjați în vederea muntelui, cum ar fi tipul de placă, tipul vârfului, tipul de piatră etc., precum și stâncile și peșterile, iar culoarea pietrei în apă este ca jad. Stânca de pe pământ este frumoasă, dar este o piatră fără viață, o formă de stâncă și un deșert. Numai atunci când un grup de pești colorați înotă, partea de jos a văii montane, joacă și joacă, vor aduna misterul și misterul lumii. Rețineți că pietrele și alte accesorii trebuie să aibă o suprafață netedă, o textura tare și nu conține compuși solubili.

2. Suplimentat pe bază de pește, iarbă de apă

Nu există alte peisaje în acvariu, nu plantați niște plante mici de apă de dimensiuni mici sau nu puneți niște cochilii cu șuruburi sau puteți pune desene de apă pe partea exterioară a peretelui cutiei pentru a porni. În acest corp larg de apă, stocați 1-2 tipuri de pești mici și mijlocii și alegeți soiuri care seamănă cu grupuri, cum ar fi semafoare și zebră. Același tip de pește are aceeași dimensiune și vizionați scena magnifică a călătoriei sale colective și rapide. De asemenea, este posibil să ridicați doar câțiva pești mari pentru a urmări stilul lor de migrație.

3. Iarba de apă este suportul, suplimentat de pește

Nisipul este plantat în partea de jos a acvariului, plantat cu o varietate de plante de apă, aranjate într-un mod mozaic, frumos și considerabil. Sub iluminarea luminii, iarba verde este verde și picurând și este plină de vitalitate. Ocazional, câțiva pești mici ajung în prim plan și instantaneu ascunși în adâncurile junglei, este ca un basm liniștit și liniștit. Rețineți că tipul de iarbă de apă nu poate fi prea mare, iar iarba scurtă este în față, iar iarba înaltă este în urmă, altfel este ușor să fie dezordonat.

4. Combinație peisaj peisaj

Pestele în diferite forme și culori sunt stocate în acvariu, iar plantele de apă sunt plantate în partea de jos a cutiei, cu munți falsi, pavilioane, turnuri și alte peisaje. Faceți caseta cu cluster de apă să arate ca o scenă plină de viață. Atât plantele de pește cât și cele de apă.

5. Tridimensional

Acvariul nu se sprijină pe peretele din cameră. Există surse de lumină în față și în spate, iar lumina pătrunde în acvariu. Acest peisaj tridimensional necesită un spațiu interior mare, cum ar fi holul restaurantului sau vilei. Baza acvariului este realizată din ciment, marmură sau terrazo, care este compatibilă cu materialul de pământ și are o bază înaltă. Interiorul gurii acvariului este acoperit cu o margine de sticlă largă, care poate evacua prize, pompe de oxigen, filtre de apă și altele asemenea. Interiorul cutiei poate fi tridimensional, cu vederi diferite pe ambele părți. Alegeți un pește care nu este afectat de iluminarea din spate și afectează culoarea și luminozitatea. Înainte de a încărca rezervorul, puteți desena o schiță pentru a determina locația stâncii, a rădăcinilor copacilor, a plantelor de apă și a altor ornamente. Trebuie remarcat faptul că stabilirea unui rezervor este de fapt o creație artistică și nu se încadrează într-o categorie cu agricultura piscicolă.