Trei precauții pentru utilizarea produselor acrilice

- Sep 05, 2019-

Deoarece produsele acrilice prezintă multe avantaje față de alte materiale tradiționale, cum ar fi aspectul mai frumos, transparența mai bună, mai multă varietate etc. atelier și alte domenii comerciale, deși performanța unor astfel de materiale este excelentă, utilizatorii ar trebui să acorde atenție următoarelor tipuri de probleme atunci când le folosesc pentru a se asigura că produsele acrilice pot avea o durată de viață lungă.

Trei precauții pentru utilizarea produselor acrilice


1, produsele de curățare potrivite

Atunci când utilizează produse acrilice, utilizatorii trebuie să acorde atenție și curățeniei corecte în conformitate cu cerințele de întreținere. Când curățați materialul acrilic în mediul general, utilizatorii trebuie să utilizeze o cârpă moale pentru a șterge concentrația mai mică de apă cu săpun. Nu uitați să nu folosiți obiecte ascuțite sau obiecte uscate pentru a șterge acrilul pentru a vă asigura că suprafața nu este zgâriată. .

2, separat de depozitarea solventului organic

Deoarece materialele acrilice reacționează ușor chimic cu alți solvenți organici, utilizatorii ar trebui să acorde atenție depozitării produselor în cantități mari. Acestea nu trebuie depozitate în imediata apropiere a produselor solventului organic. Nu atingeți solvenții organici pentru a evita astfel de produse. Daune și deformare acrilică, afectând utilizarea estetică și practică a acestuia.

3, fiți atenți la schimbările de temperatură

Atunci când utilizatorii folosesc produse acrilice, trebuie să acorde atenție și schimbărilor de temperatură, deoarece acest material este foarte sensibil la temperatura exterioară. Deoarece coeficientul de expansiune termică al acestui tip de material este foarte mare, utilizatorul trebuie să ia în considerare influența temperaturii asupra materialului și nu poate folosi materialul acrilic din mediu cu temperaturi prea mari, pentru a evita deformarea sau deteriorarea produs datorită temperaturii excesive. Caz.

Când se utilizează produse acrilice, utilizatorii trebuie să acorde atenție faptului că produsul trebuie păstrat separat de solventul organic, să evite curățarea materialelor dure și să acorde întotdeauna atenție temperaturii de utilizare a produsului. O problemă de care trebuie să conștientizăm este că utilizatorul achiziționează produsul de la furnizorul en-gros al producătorilor de produse acrilice. Nu zgâriați și nu ștergeți direct hârtia de protecție a hârtiei de protecție a produsului, deoarece produsul este ușor de a provoca umflături în procesul de transport pentru a afecta aspectul sau forma materialului.