În ce circumstanțe avem nevoie pentru a aerisi rezervorul de pește?

- May 10, 2019-

Pompa pentru acvariu acvariu este o parte importantă a culturii de pești ornamentali. Succesul multor locuri publice sau culturi de pești ornamentali de familie este în pompa de aerare. Acvariul este plin de gaz, peștele este plin de vitalitate și plin de vitalitate. Acvariul întregului acvariu este unul fericit. Vedere frumoasă. Oricum, unele rezervoare de pește sau acvariu nu sunt bine hranite, iar efectul este redus foarte mult. Chiar și peștii sunt greu de hrănit. Apoi, în ce condiții ar trebui ca acvariile, rezervoarele de pește și tancurile de pește de inginerie de mari dimensiuni să crească oxigenul?

În timpul peștilor și apei, vremea ploioasă este foarte scăzută în timpul tratamentului peștelui. Este necesar doar să deschideți pompa de aerare pe timp de noapte și alte circumstanțe speciale. În caz contrar, puteți alege să nu deschideți aeratorul. Unii oameni au tancuri mai mari de pește și doar ridică peștele. Unu sau doi, deci nu a umplut apa cu oxigen timp de cinci sau șase ani.

Desigur, cei mai experimentați ingineri și tehnicieni de acvariu vor sugera că, pentru a obține un mediu bun pentru acvariu, ar trebui să deschidem, pe cât posibil, echipamente de aerare pentru acvariu în funcție de nevoile reale! În general, piscicultura ornamentală se bazează pe atenție și angajament! Acvacultura acvaculturii ar trebui să fie întreținută cu grijă și gestionată corespunzător; să acorde o atenție la densitatea de stocare, modificările temperaturii principale a apei; menținerea unei calități bune a apei, momeală proaspătă, cantitativă, cantitativă, hrănire regulată etc. poate ridica pești ornamentali.