Wall-mounted ecologice rezervor de pește

- Apr 30, 2019-

În zilele noastre, tancurile de pește mai populare sunt: acvariu ecologic din cadru + sticlă, acvariu suspendat pe perete și rezervor ecologic de pește. Aceste tipuri de rezervoare de pește sunt ușor de fabricat, materialele sunt mai economice și se dezvoltă rapid și există o tendință de a înlocui acvariul tradițional. Stilurile pentru vizionarea familiei sunt dreptunghiulare, ovale, pătrate etc., amplasate mai ales în camera de zi sau în camera de zi. Dacă doriți să personalizați rezervorul de pești acrilici, vă recomandăm să personalizați tipul de perete, acest lucru este foarte bun, următorul text vă introduce la rezervorul ecologic de pe perete:

Acum, rezervorul de pește ecologic montat pe perete a devenit un decor interior de înaltă calitate care urmărește viața de modă, verde și ecologică. Are un stil internațional la modă, simplu și elegant. Utilizează atmosfera în stil european și american și rezervoarele ecologice simple de pește. În funcție de spațiul său de locuit în apă, este împărțit în plante plutitoare de apă și plante acvatice scufundate. Acvariul câștigător se caracterizează prin noi materiale, procese noi și caracteristici noi. Este un acvariu de lux și un sentiment de satisfacție care afectează puternic ochii consumatorilor și este cel mai ornamental accesoriu în casă.

Rezervorul de pește ecologic montat pe perete este un rezervor de pește deschis. Partea superioară a rezervorului este complet deschisă. Puteți vedea înotul în apă. Florile mici și copacii cresc pe verandă, iar din când în când, ceață a stâncii este încă adâncă în stâncă. Un mic parc ecologic. În plus față de frumusețea rezervorului ecologic de pește, purificarea aerului este de asemenea o funcție majoră, oxigenul eliberat de plante, poate crea un mic bar de oxigen în interior.

În prezent, cele mai populare pești sunt mai potrivite pentru reproducere în rezervoare ecologice de pește. Nu numai temperatura de creștere este potrivită pentru creșterea plantelor acvatice, dar și apa și iarba sunt reciproc frumoase, ceea ce mărește culoarea peștilor în sine, deci este foarte popular pe piață.