Care sunt avantajele rafturilor de afișare acrilice?

- Jul 16, 2019-

În supermarketuri, săli de expoziție de produse pentru întreprinderi și în unele târguri, vedem adesea existența vitrine acrilice. Vitrine acrilice cu integritate sunt profund iubite și căutate de utilizatori. Oamenii evaluează foarte bine rafturile pentru afișaj acrilic, apoi rafturile pentru afișaj acrilic Unde este farmecul sau care sunt avantajele suportului pentru afișaj acrilic?


În primul rând, duritatea este foarte mare

Duritatea este unul dintre procesele importante de producție și parametrii tehnici ai tablelor acrilice. Este, de asemenea, unul dintre standardele de testare a calității vitrinelor acrilice. Vitrine acrilice au un avantaj în duritate în comparație cu vitrine obișnuite. Folosește foi importate din acrilic turnat. Indicele de duritate poate fi obținut în condiții ideale, iar avantajul de duritate al afișajului acrilic îl face extrem de rezistent la intemperii și la presiune.

În al doilea rând, luciul este bun

Suporturile pentru afișaj acrilic sunt de obicei din foi acrilice atent selectate Combinația dintre tehnologia modernă de producție și formula avansată face ca ecranul acrilic să stea cu luciu ridicat, transparență și alb. Lustruirea flăcării va fi mai transparentă, astfel încât se pare că vitrina acrilică este într-adevăr un material bun atât pentru reparații interne, cât și exterioare.

În al treilea rând, stilul este divers

Există multe stiluri de vitrine acrilice. Cumpărătorii nu trebuie să se îngrijoreze de alegeri atunci când aleg. Vitrine acrilice sunt disponibile atât în stiluri desktop, rotative și agățate, cât și în picioare. Fiecare poate alege în funcție de caracteristicile produselor care vor fi afișate. Alegeți orice stil de afișaj acrilic, o varietate de stiluri de rafturi de afișare pot fi utilizate pentru a afișa bijuterii și bijuterii, pot fi de asemenea utilizate pentru a afișa produse cosmetice și artă, iar producătorii de rafturi acrilice pot personaliza, de asemenea, stiluri individuale în funcție de nevoile clienților.

Pe lângă cele trei avantaje de mai sus, vitrina acrilică are avantajele montării flexibile, transportului convenabil și costului redus de producție. În același timp, vitrina acrilică este, de asemenea, foarte puternică și are o durată de viață mai lungă decât afișajul obișnuit. Dacă aveți o cerere pentru afișaj, doriți Afișarea bunurilor proprii este mai perfectă. Vitrina acrilică este o alegere bună. Sper că toată lumea poate alege vitrina de care sunt mulțumiți.