Despre întreținerea acrilică și protecția împotriva zgârieturilor

- Jul 02, 2019-

1. Înainte de a utiliza placa, nu îndepărtați folia de protecție sau folia de ambalare exterioară. Praful și murdăria vor adera la suprafața plăcii datorită electricității statice. Folia protectoare poate proteja placa de abraziune și zgârieturi. Folosiți stivuitorul în timpul încărcării și descărcării pentru a evita zgârieturile secundare cauzate de tragerea foii și a foii. Dacă este necesar să trageți și să folosiți hârtia de protecție pentru îmbinare, aceasta trebuie să fie târâtă de-a lungul direcției de împletire pentru a împiedica hârtia de protecție să cadă.

2. Nu există un obiect dur mic între placă și placă în timpul depozitării, altfel suprafața plăcii va fi zgâriată.

3. Duritatea suprafeței este echivalentă cu aluminiul. Dacă nu există un tratament special sau adăugarea unui agent de întărire, trebuie avut grijă pentru a nu zgâria suprafața. Dacă este zgâriat, poate fi recuperat prin lustruire.


Îndepărtarea ambalajelor din tablă acrilică: foaia ambalată cu hârtie Kraft, atunci când este descoperită, hârtia este forțată la partea opusă 180 grade, descoperindu-se încet. Iarna, din cauza vremii reci, este relativ dificil de descoperit. Când este descoperit, acesta poate fi încălzit de un uscător de păr și descoperit lent. În același timp, momentul plasării hârtiei kraft nu este ușor de depășit șase luni, altfel va determina deschiderea hârtiei kraft.