Care sunt diferențele dintre blisterul acrilic și injecția

- Dec 19, 2019-

Diferența între blister acrilic și injecție:

1. În prezent, prețul unitar al foii acrilice pe piață este, în general, de 25-30 de yuani / kg. Nu numai prețul unitar este ridicat, dar rata de utilizare a întregii foi în timpul procesului de producție nu este ridicată, rezultând o amortizare mare a costurilor.


2. Este fabricarea mucegaiului. Toată lumea știe că plăcile acrilice sunt formate prin poziționarea în vid și formarea aspirației. Chiar dacă sunt același cuvânt, dimensiunile diferite necesită matrițe diferite, iar confecționarea matriței necesită o precizie ridicată și o calitate ridicată. Deoarece precizia și calitatea matriței în sine sunt direct legate de calitatea produsului acrilic, iar fabricarea matriței are un nivel ridicat de tehnologie, necesită personal tehnic experimentat. Prin urmare, așa cum am menționat anterior, piața actuală a cutiilor de lumină blister a fost la un preț ridicat, iar prelucrarea matrițelor ar trebui să fie cea mai importantă tehnologie.


3. Este postproducție. După cum am menționat anterior, fabricarea blisterului acrilic este practic mecanizată. Aplicarea unor echipamente noi îmbunătățește eficiența producției și reduce considerabil intensitatea forței de muncă a lucrătorilor. După ce materialul plastic acrilic este format practic, acesta trebuie să parcurgă mai multe procese precum frezarea muchiilor, frezarea routerului și șlefuirea. În cele din urmă, cutia de lumină este așezată cu o sursă de lumină și vopseaua este finisată. Diferența dintre turnarea prin injecție acrilică și blister este că costul produselor cu blister este redus, dar produsul nu este la fel de bun ca densitatea și performanța turnării prin injecție.