Care sunt caracteristicile de excepție ale plexiglassului?

- Jul 08, 2019-

Este cunoscut faptul că materialele plastice din rășină sunt o nouă alternativă la ceramică, iar sticla obișnuită are și materialul său alternativ, care este plexiglasul. Deși produsele din sticlă au o anumită utilizare și valoare ornamentală, greutatea lor este mare, iar defectele coroziunii și daunelor sunt limitate la aplicarea și prelucrarea ulterioară. Apariția plexiglassului rezolvă doar această problemă și nu numai că are principalele avantaje ale sticlei. De asemenea, are următoarele caracteristici deosebite.

Care sunt caracteristicile deosebite ale plexiglassului?

În primul rând, greutatea este ușor de mișcat și de asamblat

Greutatea articolului în sine este legată de densitatea materialului. Adică, diferența de greutate între plexiglas și sticla obișnuită se datorează mai ales faptului că densitatea celor doi este diferită, iar densitatea plexiglassului este foarte mică, deci greutatea sa este mai bună decât sticla obișnuită. Lumina, aproximativ jumătate din sticla obișnuită, prin urmare, același volum de plexiglas va fi mai ușor de asamblat decât sticla obișnuită, este foarte convenabil să vă deplasați fără a fi nevoie de multe persoane.

În al doilea rând, duritatea este mai ușor de modelat

Dacă aranjarea segmentelor moleculare este ordonată afectează în mod direct duritatea materialului. S-a observat că dispunerea segmentelor moleculare ale plexiglassului este foarte regulată, ceea ce indică faptul că rezistența plexiglassului este mai bună, în comparație cu sticla obișnuită. Capacitatea de a rezista la întindere și la impact este mai remarcabilă, astfel încât plexiglasul este mai ușor de efectuat prelucrări profunde și poate fi tăiat, perforat, lipit termic etc. pentru a face diferite forme fără daune, iar rata de utilizare reală este ridicată.

În al treilea rând, materialul este mai bun, transmitența luminii este mai bună

Plexiglasul are o caracteristică similară cu sticla obișnuită, adică transmiterea luminii. Deși mulți oameni consideră că sticla obișnuită este mai clară, după inspecția propriu-zisă, se poate confirma că plexiglasul realizat dintr-un material transparent transparent din polimer are o mai bună transmitere a luminii și chiar și prin grosimea hârtiei, poate totuși trece prin plexiglas . Au fost capabili să vadă lucrul opus, se poate vedea că transparența sa este bună.

În zilele noastre, produsele din plexiglas pot fi văzute în toate centrele comerciale importante. Fie că este vorba de vitrine, standuri de afișare la necesitățile zilnice sau de tot felul de ornamente decorative sunt realizate din plexiglas, acest lucru este tocmai datorită numărului mare de plexiglas. Caracteristici, cum ar fi plexiglas, rezistență mai bună, transmisie mai mare decât sticla obișnuită și greutate totală ușoară.