Ce aspecte ar trebui să fie acordată atenție în întreținerea zilnică a suportului de afișare acrilic?

- Aug 25, 2020-

Ce aspecte ar trebui să fie acordată atenție în întreținerea zilnică a suportului de afișare acrilic?

1. Evitați expansiunea termică și contracția.

Toată lumea înțelege principiul expansiunii termice și contracției. Coeficientul de expansiune al foii acrilice este relativ mare. Prin urmare, suportul de afișare acrilic este predispus la deformare atunci când este prea rece sau supraîncălzit. Prin urmare, este necesar să se proiecteze și să facă standuri de afișare acrilice și de a folosi acrilic în utilizarea de zi cu zi. Trebuie să acorde o atenție la mediul de temperatură. Evitați afectarea expansiunii termice și contracția cadrului acrilic, provocând defecte în cadrul de afișare.

2. Concentrația agentului de curățare nu trebuie să fie prea mare.

O concentrație prea mare de detergent poate deteriora, de asemenea, suprafața suportului de afișare acrilic. Când curățați, încercați să utilizați apă cu săpun cu o concentrație de aproximativ 1%. În caz contrar, suprafața suportului de afișare va pierde luciul și va afecta efectul vizual. De asemenea, trebuie remarcat faptul că, atunci când curățarea, ar trebui să alegeți unele pânză moale de bumbac, care nu este ușor de vărsat, care poate preveni utilizarea de obiecte dure sau ștergere uscată pentru a provoca suprafața ecranului acrilic să fie zgâriat.

3. Influența solvenților organici

Plexiglas va provoca cu ușurință deteriorarea suportului de afișare acrilic. În viața de zi cu zi, suportul de afișare acrilic trebuie să fie atent să nu contacteze solvenți organici. Deoarece materia primă a suportului de afișare este placa acrilică, este un compus organic.