La ce detalii ar trebui să se acorde atenție la cerințele privind coeficientul de extindere ale produselor din plexiglas

- Nov 14, 2020-

Introducere legată de plexiglas:

Plexiglasul este realizat din polimetacrilat crezol. Crezolul polimetacrilat conține grupări metil laterale polare, care au o performanță puternică de absorbție a umidității. În general, rata de absorbție a apei trebuie menținută uscată în foi de acril. Condițiile de uscare sunt 78 ℃ - Uscați la 80 ° C timp de 5-6 ore. Gama de adaptare a polimetilmetacrilatului la temperatura ambiantă nu are fluiditate obișnuită, ci fluiditate non-newtoniană. Prin urmare, când temperatura este ridicată, vâscozitatea plexiglasului va scădea. Acesta este efectul plexiglasului asupra temperaturii. Performanță foarte sensibilă.

Temperatura plexiglasului în procesul de curgere este în general de aproximativ 150 ° C, dar când plexiglasul începe să se descompună, temperatura este mai mare de 270 ° C, deci este încă foarte flexibilă în ceea ce privește modificările de temperatură și nu va fi afectată de temperatură. Influențând producția, rezistența la temperaturi ridicate este o caracteristică a plexiglasului.

Plexiglasul are, de asemenea, performanțe bune de tăiere. Poate fi procesat prin tăiere cu laser cu o dimensiune bună. Este simplu și de înaltă calitate. Această caracteristică nu este disponibilă în sticlă. Prin urmare, plexiglasul poate rezista la temperaturi ridicate și la temperaturi scăzute. Consumatori Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la temperatură în timpul procesului de producție.

Plexiglasul este un polimer invizibil, iar domeniul său de contracție este în scădere, în general între 0,45% și 0,9. Prin urmare, oferă condiții bune pentru precizia turnării în timpul producției de plexiglas. În general, turnarea este foarte precisă.

Plexiglasul are o transparență ridicată, cu o transmisie a luminii de 92% și are reputația de&"; cristal de plastic GG"; Și are o rezistență excelentă la intemperii, în special pentru utilizare în exterior, clasându-se în partea de sus a altor materiale plastice și are o duritate și luciu de suprafață bune, prelucrând plasticitatea și poate fi transformat în diferite forme și produse necesare. În plus, există multe tipuri de plăci și culori bogate (inclusiv plăci colorate translucide), iar o altă caracteristică este că plăcile groase pot păstra în continuare transparență ridicată.

Patru puncte de bun simț la care ar trebui să acorde atenție produsele din plexiglas

1. Stabilitatea la deformarea termică a panourilor obișnuite din plexiglas este de aproximativ 100 de grade, deci acordați atenție acestei temperaturi atunci când utilizați produse din plexiglas, precum temperatura nu trebuie să fie mai mare de 90 de grade în timpul utilizării continue.

În al doilea rând, duritatea suprafeței produselor din plexiglas este echivalentă cu aluminiul, așa că trebuie să aveți grijă să evitați zgârieturile la suprafață atunci când utilizați sau prelucrați plexiglasul. Dacă este zgâriat, suprafața originală lucioasă poate fi restaurată prin lustruire.

Trei. Dacă produsele din plexiglas sunt încețoșate sau necurate din cauza zgârieturilor ușoare sau a prafului de adsorbție cauzate de electricitatea statică, puteți folosi 1% apă cu săpun pentru a le șterge cu o cârpă moale.

În al patrulea rând, acesta este un detaliu la care trebuie să se acorde atenție în timpul asamblării produselor din plexiglas. Deoarece panourile din plexiglas au un anumit coeficient de dilatare, factorii de dilatare termică și contracție ai panourilor din plexiglas trebuie luați în considerare la instalare. Trebuie să existe spațiu pentru expansiune și contracție.