Ce factori pot provoca deformarea acrilică?

- Jul 05, 2019-

Potrivit sondajului, aplicarea acrilului a fost aplicată mai pe larg odată cu creșterea tipurilor de produse de aplicare și modernizarea completă a tehnologiei de producție. Drept urmare, tot mai mulți producători de produse sunt foarte optimiști în ceea ce privește produsele acrilice din plexiglas aferente, care au provocat valuri mari în diverse industrii și piețe. Cu toate acestea, acrilul poate fi deformat sub influența anumitor factori externi. Pentru detalii, consultați următoarele aspecte:

Ce factori pot provoca deformarea acrilică?

Temperatura ridicata

Acrilicul este în esență plexiglas în producția și compoziția sa. Oamenii folosesc adesea transparența și stabilitatea chimică pentru a realiza o varietate de semne acrilice diferite și unele meșteșuguri speciale. Cu toate acestea, indiferent de cât de puternice sunt produsele acrilice, plasarea pe termen lung sau conservarea într-un mediu cu temperaturi ridicate este probabil să schimbe forma, iar suprafața plăcii se poate deforma. Prin urmare, tehnicianul acril amintește oamenilor că produsele acrilice trebuie ținute la distanță corespunzător. Elementele care sunt predispuse la temperaturi ridicate sau evită să se apropie de temperaturi ridicate.

2. Forța externă excesivă

Studiile au descoperit că dacă se aplică o forță externă unui produs acrilic care depășește sarcina acestuia, în acest caz, este posibil ca produsul să nu poată rezista la forțe externe excesive și să provoace deformarea parțială a suprafeței. Unele produse care folosesc materiale acrilice trebuie să fie cât mai uniform subliniate în timpul producției pentru a evita deformarea.

3. Formarea contracției

Produsele acrilice produc un anumit grad de contracție în timpul turnării, ceea ce poate provoca variații în mărimea produsului finit. Prin urmare, tehnicienii de producție acrilică le-au reamintit producătorilor să-și rezerve o anumită cantitate de spațiu de contracție la fabricarea sau instalarea produselor acrilice. Dacă raportul de contracție a matriței este mare, poate fi considerat a fi reparat de o matriță.

Aplicațiile și aplicațiile acrilice cresc. Din ce în ce mai mulți producători din diferite industrii au în vedere să comande vânzări directe din fabrică de acril pentru semnalizare sau mobilier. Înainte de a comanda, fiecare producător trebuie să cunoască metoda de depozitare și producție la tehnicieni pentru a evita risipa de materii prime cauzată de deformarea acrilicului cauzată de temperaturi ridicate, forță excesivă și contracție a matriței.