Ce este materialul acrilic?

- Sep 20, 2019-

Ce este materialul acrilic?

1. Acrilic, clasificare deschisă: material, acrilic.Cuvântul" acril" poate părea ciudat, deoarece este un termen nou care a apărut pe continent în ultimii doi ani. Până în 2002, a fost recunoscut treptat de câțiva oameni din industria publicitară, din industria mobilei și din industria artizanală. GG; cotă&acrilică; este o transliterare de cuvinte străine, engleza este ACRILIC, este un material chimic. Denumirea chimică" PMMA" este un alcool alilic, cunoscut în mod obișnuit sub denumirea de GG; tratamentul special tratat cu plexiglas GG; În industria aplicațiilor, materiile prime apar în general sub formă de granule, plăci, țevi și altele asemenea.

2. Foaie acrilică și plexiglas GG; Plexiglas GG; din English Organic Glass. În ultimii ani, în toate domeniile, toate plăcile din plastic transparent sunt denumite colectiv plexiglas. De fapt, acest lucru este greșit. Acrilicul se referă la materiale de metacrilat pur de polimetil (PMMA), în timp ce plăcile PMMA se numesc foi acrilice.

3. Caracteristicile și avantajele foii acrilice Acrilul are o transparență ridicată și o transmisie luminoasă de 92%. Are reputația de" cristal de plastic" ;. Are o rezistență excelentă la intemperii, în special pentru utilizarea în aer liber, este coroana altor materiale plastice și are o duritate bună de suprafață și strălucire. Are plasticitate de prelucrare mare și poate fi făcut în diverse forme și produse. Celelalte tipuri de plăci sunt bogate în culori (inclusiv arcul translucid), iar cealaltă caracteristică este că plăcile păstrează încă o transparență ridicată.

4. Istoric de acrilic acrilic, denumirea comună pentru tratamentul special al plexiglassului. Cercetarea și dezvoltarea acrilică are o istorie de peste 100 de ani. Polimerizarea acidului acrilic a fost descoperită pentru prima dată în 1872; polimerizabilitatea acidului metacrilic a fost cunoscută în 1880; sinteza de polipropionat de propilenă a fost finalizată în 1901; sinteza industrială a fost încercată în 1927 de sinteza de mai sus; industria de ester a acidului metilic din 1937 Fabricarea și dezvoltarea au succes, și astfel intră în fabricație la scară. În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, datorită rezistenței excelente și a transmisiei luminoase a acrilicului, în primul rând, acesta a fost aplicat pe parbrizul aeronavei și pe geamul de vedere al șoferului de tanc' s. Nașterea lumii' s prima cadă acrilică în 1948 a marcat începutul unei noi repere în aplicarea acrilicului.

5. Utilizarea PMMA acrilică are avantajele unei greutăți ușoare, a unui cost redus și a unui model ușor. Metodele sale de formare includ turnarea, turnarea prin injecție, prelucrarea și termoformarea. În special, modelarea prin injecție poate fi produsă în masă, cu procese simple și costuri reduse. Prin urmare, aplicarea sa a devenit din ce în ce mai răspândită și este utilizată pe scară largă în piese de instrumentare, lămpi auto, lentile optice, conducte transparente și altele asemenea.