Ce fel de material de baie este bun? Cel drept este cel mai bun

- Apr 24, 2019-

După o zi plină de muncă, m-am întors în cuibul meu. În acest moment am băut în cadă și am spălat epuizarea și praful. Era ușor și confortabil. Cada de baie este una dintre cele mai frecvent utilizate aparate în viața de zi cu zi. Ea ne ajută să scăpăm de oboseală, să ne relaxăm și să ne amelioreze nervozitatea zilei, așa că și cadăcul este foarte important pentru noi. Deci, dacă doriți să cumpărați o cadă, ce fel de material de baie este bun? Următoarele mici serii vă vor explica.

Pentru a alege o cadă, trebuie să știm care este materialul pentru cadă, astfel încât să putem alege o cadă de baie mai bună și mai confortabilă.

1, cadă de baie de ceramică

Cada de baie din ceramică este făcută din cadă de ceramică, iar întregul corp este fabricat din material ceramic, astfel încât cadă de baie ceramică este greoaie și fragilă. În timpul procesului de transport, cadă de baie ceramică va fi ușor deteriorată din cauza unor coliziuni, iar transportul pe distanțe lungi este foarte incomod. Prin urmare, căzi de baie ceramice sunt rareori văzute pe piață astăzi, iar caracteristicile ceramicii le-au eliminat treptat. Cu toate acestea, din punct de vedere practic, cădița ceramică este relativ rezistentă la uzură și durabilă. Dacă doriți să cumpărați o astfel de cadă, puteți găsi câteva locuri de cumpărat.

2, cadă acrilică

Cada de baie acrilică este o cadă de baie frecvent utilizată de oamenii moderni. Cada este fabricată din materiale organice. Cădiile acrilice sunt versatile și pot satisface cerințele estetice ale oamenilor. În același timp, prețul căzii de baie acrilice este relativ ieftin, relativ ușor și neted și este foarte potrivit pentru utilizarea zilnică în gospodărie.

Deși cada de baie acrilică are multe avantaje, ea are și unele defecte. Materialul acrilic este un material organic fabricat de om, deci rezistența la temperatură ridicată și rezistența la presiune sunt slabe și este ușor de îmbătrânit datorită timpului lung de utilizare.

3, cadă din lemn

Cada de lemn este o cadă de lemn. Cădițele sunt, în general, realizate din lemn dur și dur. Cada de baie din lemn este o cadă practică și frumoasă, iar izolația este foarte bună, care este foarte potrivită pentru utilizarea în timpul iernii. Prețul cămilii din lemn este relativ ridicat și este nevoie de mult timp pentru utilizare. Este predispus la deteriorarea și scurgeri de apă, iar durata de viață este relativ scurtă.

4, cadă de oțel

Cada de oțel are rezistență excelentă la uzură și rezistență la presiune și este cea mai tradițională cadă de baie. Cada de oțel este făcută din tablă de oțel formată prin presare, iar suprafața este tratată cu smalț pentru tratament multistrat, care arată foarte frumos. Datorită rezistenței la uzură și rezistenței la presiune, cada de oțel este, de asemenea, un material popular pentru cadă. Cu toate acestea, în ceea ce privește efectul de conservare a căldurii, izolarea termică a căzii de oțel nu este bună, iar zgomotul de injecție a apei este relativ mare în timpul utilizării. În plus, cada de oțel va fi ruginită pentru o lungă perioadă de timp.

5, cadă de baie din fontă

Cădița din fontă este similară cu cea din oțel, cu excepția faptului că este din fontă. Cădița din fontă este aceeași cu cea din oțel, care este relativ rezistentă la uzură și rezistentă la presiune, dar zgomotul injecției de apă a căzii din fontă nu este mare și nu va avea prea multă influență. Lucrul rău în legătură cu cădița din fontă este că este greu, iar costul este ridicat, forma este relativ simplă, iar cada de baie nu este la fel de frumoasă ca și alte materiale.

Alegerea materialului pentru cadă trebuie să aibă în vedere mai mulți factori. Unii oameni nu le plac diferitele materiale de baie vandute pe piata. De asemenea, pot alege să construiască o cada de baie acasă. Nu este numai frumos și practic, dar și ieftin.