Ce fel de pește este rezervorul general de pește adecvat?

- May 28, 2019-

Ce fel de pește puteți face rezervorul vertical mai plăcut? Simt că peștele ar trebui privit în mod special la dimensiunea rezervorului de pește. Dacă rezervorul de pește este mic, pot fi selectate peștii cu o dimensiune mai mică, iar peștii mari pot fi măriți. Desigur, există anumite circumstanțe speciale.

Forma este puțin mai mare, care este un fel de pește ornamental tropical, care este puțin mai larg și mai larg. Este echipat cu o iarbă plutitoare lungă, iar efectul general este foarte bun. Puteți ridica niște pești de elefant, cum ar fi arowana de argint, pește de hartă, pește creion, pește-spadă, pește de papagali și așa mai departe.

1. Aurul va cădea înapoi dacă apa este prea adâncă, mai ales unele capete, cum ar fi capul de leu, capul de tigru, capul de gâscă și hortensia.

2. Poate exclude peștele alungit. De exemplu, dragonul mare de argint. Sa întors.

3. Koi nu este, de asemenea, potrivit. Deoarece sunt ca aurul, toate aparțin peștelui care are vedere la vedere, iar efectul nu este bun din partea.

Puteți alege restul de pește, fie pește de mare, fie pește tropical. Trebuie remarcat că prima alegere este peștele mare sau mic. Apoi, alegeți dieta. Peștii feroși și peștii docili nu pot fi ridicați împreună, iar peștii care sunt prea diferite în formă nu pot fi ridicați împreună.