Ce material este bun pentru afișarea bijuteriilor?

- Oct 12, 2019-

Valoarea și gradul bijuteriilor în sine, astfel încât suportul pentru afișarea bijuteriilor este, de asemenea, o categorie de selecție de materiale în standul de afișare al produsului. În comparație cu standul de afișare obișnuit al produsului, suportul pentru bijuterii nu este doar o simplă plasare și afișare a produsului, dar, de asemenea, acordă atenție la valoarea standului de afișare al produsului în sine.

Materialele utilizate în mod obișnuit pentru astfel de standuri de afișare sunt următoarele: Primul este foaia acrilică. Vitrine acrilice sunt suporturi de afișare excelente, care au fost utilizate pe scară largă în ultimii ani odată cu creșterea industriei de expoziții. Este un fel de material sintetic chimic cu transparență și procesabilitate excelentă. Este, de asemenea, cel mai obișnuit material pentru realizarea cadrului de afișare în prezent. A fost utilizat pe scară largă în mai multe domenii precum cosmetice, bijuterii, tutun și alcool, produse digitale etc. . Rama de afișare din tablă acrilică poate evidenția calitatea inteligentă și de lux a bijuteriilor și are un efect vizual bun.

Al doilea este lemnul și pielea. Lemnul și pielea sunt materiale care sunt adesea folosite în producția de standuri speciale pentru bijuterii, în special în afișarea bijuteriilor speciale sau cu valoare deosebită. Al treilea este oțelul. Oțelul este materialul utilizat în standurile de bijuterii mai tradiționale. Include oțelul inoxidabil cu oglinzi, oțelul inoxidabil periat etc. sunt materiale mai frecvente utilizate. Cu toate acestea, datorită tradiției excesive și a procesului de producție, mulți comercianți au început să abandoneze treptat standul de afișare complet din oțel și să-l folosească doar pentru structura cadrului standului de bijuterii din acril. Display-ul bijuteriilor este un purtător de bijuterii, dacă poate fi proiectat foarte bine, nu numai că poate stabili o imagine de marcă bună a întreprinderilor de bijuterii, dar, de asemenea, poate aprofunda cu succes oamenii' interesul și memoria brandului de bijuterii în viața obișnuită. În același timp, este posibil ca o vitrină de bijuterii foarte fină să crească în continuare vânzările de bijuterii.

Prin urmare, proiectarea unei vitrine de bijuterii bune nu trebuie doar să fie proiectată cu ingeniozitate, ci și selectarea de materii prime adecvate de înaltă calitate pentru a reflecta pe deplin esența designului vitrinei.