Care sunt cele mai bune pești ornamentali tropicali?

- May 25, 2019-

Mulți parteneri mici, care preferă peștii ornamentali de acvariu, nu știu prea multe despre tipul și obiceiurile de vizionare și nici nu știu ce pești ar trebui să ridice. Permiteți-mi să răspund la această întrebare pentru dvs.

Peștele ornamental se referă la peștii care au o valoare ornamentală și culori strălucitoare sau forme ciudate. Există mai multe pești ornamentali tropicali în peștii de acvariu. Pești ornamentali tropicali se referă la pești ornamentali care trăiesc în ape tropicale. Este împărțită în pești ornamentali tropicali de apă dulce și pești ornamentali tropicali de apă de mare.

Pestele ornamente tropicale comune sunt: angelfish, guppies, pește swordtail, pește lunei, pește Mary, dragon bărbat albastru, dragon de aur, sarut pește, lili roșu, Zebrafish, rechin de curcubeu, crap rosu-finned de argint, pește ecran de argint, pește fustă neagră, semafor, lanterne lotus, canibalism, pavilion de trandafir, pavilion de sticlă, înghiți frumusețe, înghiți neon, foarfece roșii nas și așa mai departe.

Aici, Park Ying Xiao a compilat o clasă pentru peștii ornamentali tropicali:

1. Soiuri de lampă

Cum ar fi luminile de semafor, luminile capului și coada, triunghiurile albastre, luminile de lotus roșu, lămpile de lotus negru etc., sunt mici, rafinate, proeminente, foarte populare.

2. Seria Angelfish

Cum ar fi roșu colorat, albastru colorat, dungi albastru verde colorat, zână neagră, zână susan, 鸳鸯 zână, roșu cu ochi de diamant zână, etc, ele sunt elegante, blând, și au stil de zei de teren, foarte frumos.

3. Seria Arowana

Cum ar fi Yinlong, Dragonul Red, Dragonul de Aur, Pestele Dragonului Negru etc., sunt cunoscute ca "fosile vii", frumoase și populare. Pestele ornamental de apă proaspătă de apă dulce include în special roșu, șarpe chineză, japoneză koi etc., în principal din China și Japonia.

Dacă sunteți novice, nu aveți prea multă experiență în creșterea peștilor de acvariu. Puteți începe cu piscicultura cu apă rece, cum ar fi koi de aur, care este foarte bună. Atâta timp cât apa de la robinet, schimbați apa în fiecare săptămână. De asemenea, poate porni de la pești tropicali relativ buni. Puteți ridica mai întâi "peștele luptător chinezesc", iar "furculita albastră" este cel mai bun pentru a ridica apa. Nu trebuie să fie încălzită. În prezent, guppii pot fi crescuți și în timpul verii, păunii fiind mai ușor de ras în timpul verii.