De ce poate înlocui acrilul sticla obișnuită?

- Apr 28, 2019-

Dacă există ceva în lume care face ca oamenii să arate bine, trebuie să fie o varietate de cutii luminoase pe stradă;


Pentru a vorbi despre caseta luminoasă colorată, trebuie să vorbiți despre originea sa - acrilică;


Sticla este cel mai devreme lucru pe care l-am atins. În opinia noastră, produsele care sunt transparente sunt în general făcute din sticlă. Nu am crezut niciodată că într-o zi sticla ar fi eliminată de produsele acrilice. Poate că produsele acrilice s-au îmbunătățit continuu în funcție de dezavantajul sticlei de a înlocui produsele din sticlă. Care este produsul acrilic care a sărit pe? Să aruncăm o privire la principalele motive pentru care produsele acrilice înlocuiesc sticla.

Transmisie ridicată


Transmiterea luminii acrilice este foarte bună, transmisia de lumină depășește 92%, iar transmisia obișnuită a sticlei este de 85%, astfel încât produsele acrilice acrilice vopsite sunt clare și frumoase sub lumina soarelui.


2. Efect de izolare excelent


Acrilicul are un efect de izolare foarte bun, care se găsește în multe produse electronice, cum ar fi tablete, telefon mobil, computer, audio, TV și alte produse utilizate în izolatoarele de componente foarte mici, dacă vă aflați în produsele electronice. reparații, atenție și a se vedea.


3. Rezistență puternică la intemperii


Capacitatea anti-climatizare acrilică este foarte puternică, nu va deveni galbenă și nu este zdrobită datorită expunerii și înghețării, etc., astfel încât să puteți curăța aceasta este foarte convenabilă.


Toată lumea acordă, de obicei, atenție la cutiile de lumină din jurul drumului, panourile și capacele lămpilor de pe marginea drumului. Multe dintre ele sunt realizate din materiale acrilice, indiferent de vânt, ploaie, zăpadă, soare, acrilic, cutii luminoase și reclame. Durata de viață a abajurului este foarte lungă, din cauza stabilității materialului acrilic și a greutății reduse. Dacă vă gândiți la o cutie de lumină atât de înaltă, dacă este făcută din sticlă obișnuită, oamenii merg sub fiecare zi, dacă cade în jos ...


4. Mediu suficient


Acrilicul este foarte ecologic și poate fi folosit în mod repetat. Toată lumea s-ar putea întâlni. Când paharul este rupt, va fi rupt. Este de a mătură mătură în coșul de gunoi. Unele produse obișnuite din sticlă sunt folosite atunci când se mișcă Din cauza greutății mari, centura este incomodă și este păcat, dar este păcat. Vânzările de resturi nu se pot vinde la un preț bun. Dar dacă sunt produse din materiale acrilice la domiciliu, nu fi atât de înfrânt. Acest tip de reciclare a deșeurilor materiale, prețul este foarte mare! Oricine colectează deșeurile, cine știe.


5. Plasticitate puternică


Frecventa de formare a lui Acrylic este foarte mare si poate fi procesata la dorinta de a deveni tipul pe care il doresti cu adevarat:


Deoarece materialele acrilice sunt mai ușoare decât materialele obișnuite din sticlă, iar tehnologia de prelucrare a tăierii nu este complicată, produsele acrilice pot satisface în principal nevoile diferitelor industrii pentru produsele fabricate la comandă, cum ar fi rafturile de afișare a cosmeticelor, ramele de fotografii, în viața noastră de zi cu zi. La fereastra aeronavei, capacul ferestrei luptătorului, fereastra de vizitare a rezervorului etc., dimensiunea și forma, înălțimea și grosimea, pot fi făcute în funcție de nevoile clienților.


6. Rezistență puternică la impact


Acrilicul este de 20 de ori mai rezistent decât sticla obișnuită. Acest lucru este adevărat în țările străine. Atunci când o anumită grosime a materialului acrilic este plasată în fața corpului de protecție a încercării, pușca americană standard M16 de asalt este declanșată în mod continuu. În fața materialelor acrilice, este imposibil să pătrundă și să atingă țintă, de aceea acrilicul este folosit pe scară largă ca material antiglont în unele capete străine.


7. Rezistență la coroziune puternică


Capacitatea anticorozivă a acrilului este foarte puternică: nu este o exagerare pentru a vă spune că puneți acid sulfuric puternic direct pe materialul acrilic, nu există nicio problemă.


Cu atâtea avantaje, nu este de mirare că toată lumea preferă acrilicul și a abandonat treptat paharul.