De ce alegi literele acrilice?

- Sep 26, 2019-

Prima transparență ridicată: Acrilicul este în prezent cel mai excelent material transparent din polimer, transmitența luminii este de 92%, mai mare decât transparența sticlei.


A doua rezistență mecanică este mare: masa moleculară relativă a acrilicului este de aproximativ 2 milioane, care este un compus polimer cu catenă lungă, iar lanțul molecular este foarte moale. Prin urmare, rezistența acrilicului este relativ ridicată, iar rezistența la tracțiune și impact este mai mare decât cea obișnuită. Paharul este de 7-18 ori mai mare. Există un acril încălzit și întins în care segmentele moleculare sunt aranjate într-o manieră foarte ordonată, ceea ce duce la o creștere semnificativă a rezistenței materialului. Unghia este bătută în plexiglas și nu apar fisuri pe acrilic chiar dacă unghia pătrunde. Acest tip de plexiglas nu se va rupe în bucăți după ce a fost spart de gloanțe. Prin urmare, plexiglasul întins poate fi utilizat ca o sticlă rezistentă la glonț și, de asemenea, ca baldachin pe o aeronavă militară.


În al treilea rând, greutate ușoară: densitatea acrilică este de 1,18g / cm3, aceeași dimensiune a materialului, greutatea sa este doar jumătate din sticlă obișnuită, aluminiu metalic (aparținând metalului ușor) 43%.


Al patrulea este ușor de prelucrat: acrilul nu poate fi tăiat doar prin strung, găurit prin găurire, dar poate fi legat în diferite forme cu acetonă, cloroform etc., și poate fi prelucrat și prin turnare din plastic, precum turnare prin suflare, injecție , extrudare, etc. De la aeronave mari la capacul cabinei, mici până la proteze și tăvi și alte produse.