De ce trebuie să percepeți o taxă de verificare mai mare pentru produsele acrilice personalizate?

- Aug 17, 2019-

Acrilic are plasticitate și pot fi prelucrate în cutii acrilice și standuri de afișare acrilice de diferite stiluri în funcție de cerințele diferiților clienți. Prin urmare, majoritatea producătorilor de produse acrilice sunt specializate în fabricarea de produse, nu în stoc.

În general, fabrica profesională de produse acrilice va sfătui clientul să se uite mai întâi la efectul produsului finit real, sau să confirme producția de produse mai târziu mari în funcție de proba de pre-producție. . Apoi, acest lucru necesită fabrica pentru a personaliza un eșantion pentru client. Dovada tuturor cerințelor de proces este aceeași cu cea a mărfurilor mari, ar fi tăierea normală a materialelor, imprimarea, prelucrarea, ambalarea etc., sunt indispensabile. Deoarece nu există o cantitate mare de bunuri pentru a partaja aceste costuri, deoarece prețul dovezii va fi mai mare decât prețul unitar al produsului.

În plus, costul materiilor prime este eliminat, iar costul forței de muncă nu trebuie subestimat. Proofing este un maestru profesionist de verificare pentru a opera, va lua în considerare aplicarea produsului real, combinate cu nevoile clienților, să plătească o anumită sumă de efort pentru a finaliza. Scopul este de a îmbunătăți rata de succes de verificare și satisfacția clienților. Prin urmare, costul de verificare există, și este relativ mai mare decât prețul unitar al produselor mari.

Există costuri de probă pentru fabricile care personalizează produsele acrilice. În același timp, pentru a menține mai bine clienții noi și vechi, trebuie să luăm în considerare cu siguranță sentimentele psihologice ale clienților. După confirmarea ulterioară a eșantionului de către client, când comanda mare poate fi plasată, suprataxa taxei de verificare va fi redusă în consecință. Costul eșantionului va fi scăzut din costul în vrac. Atâta timp cât bunurile mari sunt făcute mai târziu, taxa de verificare suprataxată poate fi anulată. În același timp, dimensiunea redusă a produsului, taxa de verificare poate fi, de asemenea, complet redusă. O astfel de pre-prelevare de probe este de fapt relativă la liber.